Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Φέργκιουσον: "Χάσιμο χρόνου το Twitter"


Φέργκιουσον: "Χάσιμο χρόνου το Twitter"

Λάβρος κατά του Twitter εμφανίστηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος προέτρεψε τους παίκτες του να σταματήσουν να το χρησιμοποιούν και αντ'αυτού να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους διαβάζοντας ένα βιβλίο!

 


Αφορμή για την επιθετική στάση του Σκωτσέζου απέναντι στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ήταν το έντονο φραστικό επεισόδιο που είχε -διαδικτυακά- ο Ρούνι με έναν οπαδό, με τον διεθνή Άγγλο φορ να φτάνει στο σημείο να κλείσει ραντεβού για καυγά με τον άλλο χρήστη...

"Δεν ξέρω γιατί μπορεί κάποιος να ξοδέψει την ώρα του με αυτά τα πράγματα. Πώς βρίσκετε ώρα και ασχολείστε με αυτό; Υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη ζωή σας εκτός από αυτό", τόνισε στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο "Φέργκι", για να προσθέσει:
 
Σηκωθείτε και πηγαίνετε σε κάποια βιβλιοθήκη και διαβάστε ένα βιβλίο. Σοβαρά. Είναι χάσιμο χρόνου.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι το μομέντουμ του, καθώς όλοι θέλουν να μπαίνουν σε αυτό (σ.σ Twitter)".

Πέρα από τον Ρούνι υπάρχουν φυσικά και άλλοι παίκτες που έχουν άριστη σχέση με τη συγκεκριμένη μορφή τεχνολογίας (Φέρντιναντ, Όουεν κ.α), με την διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας να εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο απαγόρευσης  της "δράσης" στο Twitter σε οποιοδήποτε μέλος της ομάδας.
'